Arco-Íris afholder filmaftener

Foto: Joe Dispenza.
Profilbillede
Karoline Andersen

Filmrækken giver en serie af den nye tids forskeres bud på, hvad der ligger bag symptomer på sygdom, hvor de dykker dybere ned under overfladen af, hvad vi sædvanligvis i dag forstår ved begreberne sundhed og helbredelse.

Onsdag d 9. juni vil du komme til at stifte bekendtskab med Joe Dispenza.

Joe Dispenza er uddannet kiropraktor med videre-uddannelse i neorologi og neurovidenskab. Joe Dispenza´s karriere startede, da han brækkede ryggen under et cykelløb og takkede nej til at blive opereret, men insisterede på at helbrede sig selv.

Er det muligt at blive helbredt alene ved tankens kraft - uden medicin eller operation?

I aftenens film fortæller Joe Dispenza om placeboeffekten, - dette berydningsfulde fænomen, at bevidstheden kan ændre kroppens fysiologi, - om sine erfaringer fra egen helbredelse og fra mange års kurser og workshops i USA og lande verden over, hvor han som en lidenskabelig underviser lærer folk at omprogrammere hjernen og helbrede sygdomme.

Han gør i filmen rede for de forskellige procedurer og betingelser for, at helbredelse kan finde sted.

Af hensyn til corona-genåbningens restriktioner, tilbyder vi ikke som vanligt kaffe/the i forbindelse med filmaftnerne, men du er meget velkommen til selv at tage lidt med til ganen til eget behov.

Tilmelding til Mie på sms: 61 72 54 29 - max 10 deltagere, så det er først til mølle. 


Bliv medlem af Arco-Íris ved at sende en mail til følgende mail: arcoiris.dk@gmail.com - Medlemsfordele træder i kraft fra den dag, man indmelder sig og indtil foreningsårets afslutning.

Dato: Onsdag den 9. juni  2021
Tidspunkt: Kl. 19.00- ca. 21.30
Pris: Kun for medlemmer af Arco-Iris, Gratis
Adresse: Byens Hus, Østergade 5f, 2 sal, 9670 Løgstør

Kilde: Arco-Íris
Flere artikler