Byens Hus i Løgstør fyldes med søde babyer

dato

Af Maja Svaneklink Andersen

Så er det igen tid til Tumletid med BABY i Løgstør
AOF Vesthimmerland udbyder kurser til barslende og holdene starter op igen i uge 3, såfremt de nuværende restriktioner ophører, som ventet. Det er både mødre og fædre som kan være med. Dog kun 1 voksen pr. barn lige nu, grundet corona. Forløbene varer typisk på 5-6 uger og foregår på små, lukkede hold. Begge hold er bygget op med aktiviteter, bevæge-, sanse- og sanglege samt øvelser, som stimulerer, understøtter og udvikler din babys sanser og motorik.

I Løgstør er der forløb for 2 målgrupper:
Babymassage for de 6-16 uger gamle babyer.
Babytummel for babyer mellem 4 og 10 måneder

Motorik og sanser
På begge hold arbejdes der målrettet med babys 3  primære sanser; følesansen, muskel ledssansen samt balancesansen og alle øvelser og lege er tilpasset babys alder og udvikling. Vi bruger musik, sang, sæbebobler, tørklæder, diverse bolde, faldskærme, snurretoppe og gynger til at krydre hele forløbet med. Der er selvfølgelig også mulighed for at få individuel guidning og hjælp til fx bagsidedominans, mavetid, skæve baghoveder, ensidigt kryb mm. Ikke behandling, blot vejledning og øvelser som kan afhjælpe.


Er man en hel mødre/fædregruppe som gerne vil afsted samlet på et lukket hold, så er det en mulighed, hvis man er mellem 6-10 i gruppen.

Uddannet underviser
Underviseren på holdene er Maja Svaneklink Andersen. Hun er mor til tre skolebørn og uddannet pædagog med kursus i de præmature. Hun er også uddannet BabyTummel instruktør hos en fysioterapeut og har taget kursus i baby- og gravidmassage. Maja har været selvstændig og kørt holdforløb i 6 år i Arentsminde, men udbyder nu også hold i Løgstør samt Skalborg.

Hvor og hvordan?
Det hele foregår
i Byens Hus, Løgstør. Østergade 5 på 3. sal (der er elevator) i et stort lokale med højt til loftet. I denne tid sørges der for ekstra god udluftning, afstand mellem måtterne og masser af afspritning samt ekstra rengøring mellem holdene.
Er det noget for dig eller måske en du kender, så book plads eller spred budskabet, så de barslende kan høre om det nye tilbud.


 
Tilmelding foregår via mail til tumletidmedbaby@gmail.com

Der er ledige pladser på følgende hold: Babytummel fra 10.30-11.15
Babymassage fra 11.45-12.30

Prisen for et forløb på 6 uger er 425 kr.

Forventet opstart: Tirsdag d. 18. januar, såfremt corona tillader det.

Hvor kan jeg læse mere om holdene?
Læs mere om babymassage og sanseleg i Løgstør her:
https://aof-vesthimmerland.dk/kursus_tilbud/Barsels_aktiviteter/babymassage-og-sansemotorik


Læs mere om babytummel i Løgstør her:

https://aof-vesthimmerland.dk/kursus_tilbud/Barsels_aktiviteter/babytummelMaja Svaneklink Andersen
Denne artikel er et læserbidrag. Eventuelle holdninger og synspunkter tilhører forfatteren.

Kilde: Maja Svaneklink Andersen