Din selvstændige ejendomsmægler i Vesthimmerland og Jammerbugten

Profilbillede
dato

Hos Mæglerfirma Asger Larsen får du en lokalkendt og selvstændig ejendomsmægler, der sælger ejendomme i hele Vesthimmerland og Jammerbugten.

Mæglerfirma Asger Larsen ved at køb og salg af fast ejendom hører til én af livets store beslutninger. Derfor arbejder de seriøst og engageret, således at deres kunder oplever den bedst mulige service. 

Med en rigtig god og central placering på hovedgaden i Løgstør, kører medarbejderne ud i hele Vesthimmerland og Jammerbugten. Siden 2004 er de vokset til at være den naturlige samarbejdspartner for både sælger og køber, når der skal handles fast ejendom.  

Teamet hos Mæglerfirma Asger Larsen består i dag af 3 mæglere, 2 administrative medarbejdere samt en trainee. Personalet er bosiddende i såvel Vesthimmerland og Jammerbugten, hvilket giver et godt lokalkendskab.  


Mæglerfirma Asger Larsen har bred og stor erfaring med handel med alle ejendomstyper: villa, ejerlejlighed, nedlagte landbrug, fritidshus, udlejnings- eller erhvervsejendom samt landbrugsejendomme.  

Udover annoncering i lokalaviserne gøres der stor brug af de elektroniske medier, hvilket giver mulighed for at tilbyde sælgerne en målrettet og landsdækkende markedsføring.

Hos Mæglerfirma Asger Larsen handles der med troværdige og reelle priser. Aftalerne er gennemskuelige og kunden ved altid om der handles solgt eller gratis! 

Overvejer du køb eller salg af fast bolig står hele teamet hos Mæglerfirma Asger Larsen klar til at hjælpe dig. Kontakt dem for en GRATIS, realistisk og ærlig vurdering af din ejendom – og tag dem med på råd, når du skal finde en ny bolig. 


Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mæglerfirmaet Asger Larsen // Asger Larsen