Filmaften: Dokumentarfilm med den nye tids forskere

Profilbillede
Karoline Andersen

Arco-Íris afholder filmaftener – startende med 2 onsdage i maj-juni.

Filmrækken giver en serie af den nye tids forskeres bud på, hvad der ligger bag symptomer på sygdom, hvor de dykker dybere ned under overfladen af, hvad vi sædvanligvis i dag forstår ved begreberne sundhed og helbredelse. Du vil komme til at stifte bekendtskab eller få gensyn med forskere som Joe Dispenza, Bruce Lipton, Gregg Braden, Michael Beckwith og mange flere.

Vi starter rækken af filmaftener med dokumentarfilmen Heal, som har fokus på sindets kraft til healing og helbredelse af kroppens sygdomme. Vi har langt mere kontrol over vores eget helbred, end vi går og tror, og den overbevisning er central for kroppens evne til at heale sig selv. Det er det overordnede budskab i HEAL, hvor en perlerække af kendte alternative læger, førende videnskabsfolk og spirituelle lærere giver deres bud på, hvordan vores tanker, følelser og overbevisninger i høj grad spiller ind på vores biologi og vores evne til at komme os over sygdom.

Tilmelding: Tilmelding til Mie på sms: 6272 5429
- Max 10 deltagere - først til mølle. 

Af hensyn til corona-genåbningens restriktioner, tilbyder vi ikke som vanligt kaffe/the i forbindelse med filmaftnerne, men du er meget velkommen til selv at tage lidt med til ganen til eget behov.


Bliv medlem af Arco-Íris ved at sende en mail til arcoiris.dk@gmail.com


Dato: Onsdag d. 12. maj 2021
Tidspunkt: Kl. 19.00 - ca. 21.30
Pris: Gratis for medlemmer af Arco-Iris / Ikke-medlemmer 30 kr. 
​​​​​​​Adresse: Byens Hus, Østergade 5f, 32 sal, 9670 Løgstør

Kilde: Arco-Íris
Flere artikler