FysioDanmark Løgstør - et moderne behandlingscenter i rivende udvikling

Profilbillede
dato

På Blekingevej 17 i Løgstør ligger et moderne behandlings- og træningscenter med professionelle behandlere og optimale faciliteter til fysisk træning og aktiviteter indenfor fysioterapi.

 Steven Franch Hald har siden 2005 været ejer af klinikken Løgstør Fysioterapi i Vesthimmerland, hvor han startede praksis op i den gamle skole i Østergade.

I 2013 flyttede klinikken til nye og større lokaler på adressen Blekingevej 17, hvor den ligger nu.

"Vi ligger et rigtig godt sted med masser af plads - og det er vi rigtig glade for", fortæller Steven, der blev færdiguddannet fysioterapeut i 1999 og har, inden han startede egen klinik, arbejdet på sygehus og for kommunen. 

"Vi har gennem tiden opbygget et stort netværk og har et rigtig godt samarbejde med Vesthimmerland kommune og deres medarbejdere", tilføjer Steven.

 "Vores klinik bygger på den nære relation til vores patienter og vi vil gerne være det første valg", siger Steven Franch Hald og fortæller videre: 

"Ved den første konsultation laver vi en undersøgelse og vurdering af patientens problematik. Vi taler om de forventninger til behandlingsforløbet og lægger en plan og et mål for patientens behandlingsforløb. Behandlingen vil derfor som regel bestå af et individuelt behandlingsforløb, information og rådgivning, suppleret med instruktioner i øvelser eller udlevering af et træningsprogram. Det vil sige, at du selv er en aktiv del af din opheling". 

Efter endt behandling kan du som patient i mange tilfælde have udbytte af at fortsætte på et af vores træningshold for at vedligeholde eller forbedre dine færdigheder.

Fysioterapi udføres af fysioterapeuter og er en behandling af bevægeapparatet, altså kroppens muskler og led, hvorved man kan genoptræne tabt funktion og få et bedre fysisk velvære. Fysioterapeuter behandler fysiske skader og skavanker i kroppens muskulatur, men også patienter med ryg og nerveskader kan behandles med fysioterapi.

Behandlingen, der skal helbrede eller begrænse omfanget af fysiske skader og skavanker, kan bestå i både manuelle teknikker, der kan øge bevægelse, lindre smerterne og accelerere rehabiliteringen, men behandlingen vil altid have et større eller mindre element af træningsbaseret terapi, da der er størst evidens for at netop det har effekt på længere sigt.

Fysioterapi ændrer sig i takt med, at nye forskningsresultater bliver tilgængelige, forklarer Steven.


Foto: Steven Franch Hald 

"Vi sørger derfor hele tiden for at være opdateret på viden og metoder og nye forskningsresultater, kliniske retningslinjer med evidens, baseret på undersøgelser og behandlinger. Det gør vi blandt andet ved kurser og efteruddannelser". 

Løgstør Fysioterapi er medlem af Fysio Danmark ApS, som er Danmarks største sammenslutning af kvalitetssikrede fysioterapeuter med flere end 80 fysioterapi-klinikker fordelt over hele landet. Alle leverer de ydelser af højeste kvalitet inden for fysioterapi, træning og sundhedsfremme.

"Det er en god sparringpartner, som er i konstant i udvikling og som uddanner og certificerer os løbende, så vi kan tilbyde de nyeste behandlingsmetoder inden for feltet", forklarer Steven Franch Hald.

"Det, der skiller vores klinik lidt ud i forhold til andre klinikker, er, at vi har specialiseret os på flere områder, for eksempel på ultralydsscanning", fortæller Steven, der er specialuddannet inden for området.

Med ultralydsscanning kan man stille en mere præcis diagnose, så man umiddelbart kan påbegynde den rigtige behandling - det kunne være hos speciallæge eller fysioterapeut. Tidsforbruget og udgiften til scanning vil man ofte finde er tjent hjem på det efterfølgende kortere og det mere korrekte behandlingsforløb. Det er dog langt fra alle lidelser, som er relevante at scanne.

Vestlig medicinsk akupunktur anvender vi som supplement til behandlingen, fortæller Steven og uddyber: - Det er en akupunkturform, som tager udgangspunkt i en medicinsk diagnose og bygger på opdateret viden om patologi, neurofysiologi og gives med en bio-psyko-social tilgang til mennesket.

Bikefit er et relativt nyt tilbud til dem der gerne vil ud at bevæge sig. Det er for alle, der vil cykle, lige fra den professionelle rytter til motionisten. Det er en mulighed for at lære at give bedre komfort ved at sikre en optimal siddestilling på cyklen og dermed øge både ydeevne og holde sig fri af skader - samt at slide unødvendigt på kroppen.

Fysio Danmark Løgstør kan også tilbyde virksomhedsordninger og flere virksomheder har allerede fået individuelle aftaler hos dem. En virksomhedsordning er udfærdiget specielt til virksomheden.

Målet er at øge tilfredsheden på arbejdspladsen og nedsætte antallet af sygedage og skabe et bedre helbred for den enkelte medarbejder.

"Mit ønske for fremtiden er, at klinikken bibeholder den udvikling, vi har. Vi vil gerne fortsat tilføre nye tiltag og styrke samarbejdet og måske finde nye partnere, så vi kan opbygge et egentligt sundhedshus, der vil kunne udføre endnu hurtigere og korrekte behandlinger og dermed sikre et kortere udredningsforløb for patienterne"

Se de nyeste opdateringer på Facebook siden eller via deres hjemmeside 

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: FysioDanmark Løgstør // Steven Franch Hald