lagermedarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du en struktureret tilgang til lagerarbejde og logistik, og ønsker du at være en del af en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så er her din chance, da en virksomhed i Løgstør søger en lager- og logistikmedarbejder til deres nathold. 

I rollen som lager- og logistikmedarbejder vil det være dit ansvar at sikre, at virksomhedens produkter altid når frem til kunderne rettidigt. Du vil være ansvarlig for den præcise håndtering af lageropgaver, fra modtagelse af varer til korrekt placering på lageret og effektiv forsendelse. Arbejdstiderne for natholdet er: søndag til mandag kl. 22.00-06.00, tirsdag til torsdag kl. 23.00-06.00 og fredag kl. 22.00-06.00.

dine arbejdsopgaver inkluderer:

  • Håndtering af ordrer, herunder pluk og pak 
  • Varemodtagelse
  • Kørsel med truck og stabler 
  • Håndtering af diverse ad hoc-lageropgaver

dine kvalifikationer

Du har erfaring med truckkørsel og har et gyldigt certifikat. Tidligere lagerarbejde har givet dig erfaring med plukning og pakning ved brug af scannere. Du kan læse instruktioner på både dansk og engelsk, og du har arbejdet med IT-systemer (SAP vil være en fordel). 

Du kan arbejde selvstændigt og fleksibelt, og din omhyggelighed afspejler sig i dine arbejdsopgaver. Du bliver en del af en uformel organisation og et team med kompetente kollegaer. Weekendarbejde kan forekomme i travle perioder eller ved lageroptælling.

ansøg 

Randstad håndterer rekrutteringsprocesserne, og du skal derfor sende din ansøgning via linket. Alle ansøgninger vil løbende blive vurderet. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstad, HR- og rekrutteringskonsulent Thomas Lauritsen, på tlf. +45 4412 1997. Alle henvendelser behandles fortroligt.

om randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. 

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Vesterå, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5939906

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet