Ledig stilling som socialrådgiver eller socialformidler i Løgstør og Aalestrup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger to barselsvikarer til henholdsvis Løgstør og Aalestrup

To af vores dygtige og skønne kollegaer skal på barsel, det betyder at vi skal have to kollegaer som har lyst til at være en del af vores teams i Løgstør og Aalestrup.

Så er du uddannet socialrådgiver eller socialformidler, har flair og lyst til at arbejde med børn og unge og deres familier i Vesthimmerlands Kommune, så er det dig vi søger!

Din profil

Vi søger to uddannet socialrådgiver eller socialformidler til vores teams i Løgstør og Aalestrup, som gerne vil udvikle sig fagligt og som brænder for at arbejde indenfor det specialiserede børne- og familieområde i alderen 0-18 år.

Du skal være klar til at påtage dig myndighedsrollen, være optaget af at afdække ressourcer og inddrage barnet, forældrene og netværket, samt være åben for nytænkning i forhold til at finde løsninger.

Du skal herudover gerne have en eller flere af følgende kompetencer:

 • har en socialfaglig uddannelse som socialrådgiver eller socialformidler
 • erfaring med ICS metoden og med relevante fagsystemer som f.eks. DUBU
 • formå at skabe en ligeværdig og respektfuld dialog med borgerne
 • er god til at kommunikere både i skrift og tale

Herudover forventer vi, at du er indstillet på at gå optimistisk og engageret til opgaven. Da opgaverne er mange, skal du være i stand til at skabe overblik, at strukturere og prioritere arbejdet samt være fleksibel i opgaveløsningerne.

Afdelingen

Familieafdelingen består af seks underafdelinger: Børne- og Familierådgivningen, Familiehuset, Misbrugsafdelingen, Tandplejen, Center for Psykologi og Pædagogik samt Center for Børne- og Ungesundhed. Vi lægger stor vægt på vores tværfaglige samarbejde mellem afdelingerne hvorfor ledelsen også løbende har fælles driftsmøder, herunder både afdelingslederne samt de faglige ledere.

Børne- og Familierådgivningen holder til på administrationsbygningerne i Løgstør og Aalestrup. og der er 38 ansatte i Børne- og Familierådgivningen.

Der vil være god mulighed for tæt sparring fra faglige ledere samt afdelingsleder. Ledelsen samarbejder omkring den faglige ledelse på tværs af lokationer, hvilket betyder at der sikres en ensartethed i Børne- og Familierådgivningen, og et fælles fagligt fundament.

Vi arbejder efter Vesthimmerlandsmodellen, hvor vi har hyppige opfølgninger i sagerne og tæt tværfagligt samarbejde med skoler, dagtilbud m.fl. hvor vi anvender SOS-metoden. Det betyder også, at såvel medarbejdere som ledelse, skal have tværfaglighed i blodet!

Afdelingen byder på stor medindflydelse og mulighed for personlig og faglig udvikling. Der afholdes fælles teammøde hver onsdag for at sikre fælles faglige fundmanet og ensartethed i forbindelse med implementeringen af barnets lov.

Vi tilbyder

Vi er i fuld gang med implementeringen af barnets lov og vi forventer at du tager en stærk aktie heri. Vi vægter dialog samt åbenhed højt. Der er en uformel tone blandt os og et godt humør. Det gode arbejdsmiljø er vigtigt for både ledelse og medarbejdere og der arrangeres ofte hygge både i og udenfor arbejdstid – fællesfrokost, torsdagsbrød, teater, biograftur og ArtByMe for at nævne et par stykker.

Vi byder på:

 • Skønne kollegaer
 • Fleksibilitet og Flex-tid
 • Mulighed for hjemmearbejde
 • Højt humør
 • Godt arbejdsmiljø
 • Supervision
 • Mentor i de første 3 måneder af din ansættelse

Du vil blive godt introduceret til sagsbehandlingen og afdelingen i det hele taget – selvom du skal kunne arbejde selvstændigt er der gode muligheder for sparring og støtte undervejs.

Du bedes anføre i ansøgningen, hvor du ønsker ansættelse.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Yderligere oplysninger

Ansættelsessamtalerne afholdes den 17. juni og tiltrædelse 5. august.

Kørekort og egen bil er nødvendigt i jobbet.

Ansættelsen forudsætter indhentelse af en ren børneattest og straffeattest .

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Børne- og Familierådgivningen, Torvegade, 9670 Løgstør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6050732

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet