Løgstør Håndboldklub fik en håndfuld guldmedaljer med hjem fra Hancock Cup 2024

U15-drenge vandt Hancock Cup A finalen over FIF (Foto: Løgstør Håndboldklub)
dato

I år fejrede Hancock Cup sit 40-års jubilæum i det skønne Skive og omegn, og det blev en jubilæumsfest uden lige. Med en deltagerrekord på intet mindre end 240 hold blev det klart, at dette stævne er en institution i dansk håndbold.

Blandt de imponerende deltagerantal var Løgstør Håndboldklub (LHK), der selv slog deltagerrekorden ved at melde hele 14 hold til stævnet. Med en stor gruppe dedikerede trænere i ryggen var LHK klar til at repræsentere den gule trøje med stolthed og dedikation.

Efter den første spilledag kunne LHK allerede fejre en imponerende bedrift, idet hele 5 af deres hold vandt deres respektive puljer. Den positive tendens fortsatte ind i dag 2, hvor 10 hold sikrede sig pladser i semifinalerne. Men det var på finaledagen, at LHK for alvor cementerede deres position som en af stævnets stærkeste klubber.

Hele 4 af Løgstør Håndboldklubs hold gik hele vejen og tog guldet med hjem til klubben. Det inkluderede sejre for U9 piger, U9 drenge, U11 drenge og U15 drenge.

"Klubben er utrolig stolt af alle holdene og den indsats, der blev gået til stålet med," starter bestyrelsesmedlem i LHK, Jannie Jørgensen, ud med at sige.

"Et element, der vægter lige så højt, er det sammenhold og de relationer, der er blevet bygget og forstærket under stævnet. Og så er det også med stolthed, at vi noterer de store fanklubber, der møder op og bakker holdene op før/under/efter alle kampende. Den kultur vægter LHK højt!"

Kilde: Jannie Jørgensen, Bestyrelsen