Mæglerfirmaet Asger Larsen - Allan Kristensen ApS sørger for et godt tilbud

Foto: Mæglerfirmaet Asger Larsen - Allan Kristensen Aps. Den nordjyske mæglerduo, bestående af Allan (tv.) og Asger (th.)
Profilbillede
dato

Det hele startede med at Asger Larsen fik en idé og startede en lille butik i Overlade for omkring 18 år siden. Idéen med butikken var at have en lille mæglerbutik, men i takt med at det gik rigtig godt besluttede han at åbne endnu en butik i Løgstør.

Virksomhedsstifter og indehaver, Asger, er oprindeligt bankuddannet og bosat i Hyllebjerg. Asger er hobby-landmand og bruger meget tid på bestyrelses- og foreningslivet, som han har meget erfaring med.

Butikken i Overlade blev nu overflødig, og i 2021 købte Allan Kristensen sig ind, og mæglerbutikken ændrede derfor navn. I oktober 2021 kom sidste skud på stammen i form af en helt ny butik i Fjerritslev.

Allan Kristensen er oprindeligt tømreruddannet og bosat lige uden for Løgstør. Allan er en sportsmand og har mere end 20 års erfaring som fodboldtræner. Han træner i øjeblikket Løgstørs Liga 2 piger.

Mæglerfirmaet støtter også foreningslivet og prøver så vidt muligt at skifte fra år til år. De mener det er vigtigt, at foreningslivet får opbakning og bliver støttet af de lokale virksomheder og borgere.
Professionalismen hos Mæglerfirmaet Asger Larsen – Allan Kristensen ApS er stort, og derfor er salgsemnerne steget voldsomt. Det har været med til, at virksomheden nu har fået et større, kompetent mandskab, og består derfor lige nu af syv ansatte.

Hos mæglerfirmaet får du en lokalkendt og selvstændig ejendomsmægler, der sælger ejendomme i hele Vesthimmerland og Jammerbugt. Her ved de, at køb og salg af fast ejendom hører til én af livets store beslutninger og derfor arbejder de seriøst og engageret. 

De har både kontor i Løgstør og Fjerritslev, hvorfra de kører ud til hele området og siden 2004 er de vokset til at være den naturlige samarbejdspartner for både sælger og køber, når der handles fast ejendom. 

Foto: Mæglerfirmaet Asger Larsen - Allan Kristensen Aps // Teamet bag - fra venstre: Peter, Allan, Janni, Morten, Asger & Camilla 

De bevæger sig bredt omkring fra Tranum og Frøstrup, og syd på til Ulbjerg. De er ikke begrænset og kan derfor sælge vidt omkring.

Virksomheden er allerede godt kendt og deres kendetegn består blandt andet i, at de står for at give et godt tilbud, uden mellemmænd.

De er som de eneste i området specialiseret i erhverv og er køberådgivere. Der er derfor ikke nogen tvivl om, at hvis du har brug for råd eller et godt tilbud, så er det Mæglerfirmaet Asger Larsen – Allan Kristensen du skal henvende dig til. Her er du i trygge hænder og er sikker på, at du bliver mødt med professionalisme.

Står du og skal sælge eller købe? Her får du kyndig hjælp og stor erfaring med handel med alle ejendomstyper, både villa, ejerlejlighed, nedlagte landbrug, fritidshus, udlejnings- eller erhvervsejendom, landbrug-, produktions-, deltids- og fritidslandbrug.

Kontakt mæglerfirmaet for en gratis, realistisk og ærlig vurdering af din ejendom. Du er garanteret et rigtig godt tilbud! Besøg deres hjemmeside her eller find dem på Facebook lige her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mæglerfirmaet Asger Larsen - Allan Kristensen Aps