Nyt fra Løgstør i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Løgstør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjælp politiet: Genkender du formodet gerningsmand?

Nordjyllands Politi efterforsker i øjeblikket en alvorlig sag, hvor der blev sat ild til træ i en spejderhytte omkring Løgstør. Og derfor offentliggør politiet nu overvågning fra stedet i håb om at få offentlighedens hjælp til at opklare sagen.

Ring straks til politiet, hvis du genkender personen, har set noget ude på gerningsstedet eller i øvrigt har andre oplysninger i sagen.Politiet sidder klar ved telefon 114.

Læs hele efterlysningen og se billederne her

Indbrud

Den 11. juli er der anmeldt et indbrud i et fritidshus i Trend. Der er stjålet forskelligt golfudstyr samt blandt andet en gasgrill. 

Indbruddet er sket mellem 20. juni og 10. juli, og man er kommet ind ved at bryde en dør op, formentlig med et koben. 

Dieselolie stjålet

Fra en ejendom omkring Østerbølle ved Aalestrup er der stjålet 70-100 liter dieselolie fra en olietank. Tyveriet er sket mellem 7. og 10. juli. 

Der sås, ved patruljens ankomst, intet stjålet fra selve huset.

 

Indbrud i båd

En speedbåd, der stod i en have ved en ejendom i Øster Hurup nær Hadsund, var udsat for indbrud mellem 30. juni og 10. juli. Der var bl.a. stjålet paddleboard, tre redningsveste og lidt værktøj. 

Elløbehjul stjålet

Et el-løbehjul blev mandag 11. juli stjålet på Rådhus Alle i Frederikshavn. 

Det skete ude foran et supermarked. 

Dronealarm

Mandag aften, d. 11. juli, var en patrulje ude ved Aalborg Flyvestation, idet der var dronealarm. En havde været inden for godkendt afstand og højde til lufthavnen. Militærpolitiet havde lokaliseret droneføreren. En ung mand er sigtet i sagen. 

Kanonsalg i Hornum

Tirsdag 12. juli efter midnat runderede en patrulje i Hornum, da der kl 00.54 var anmeldt, at der blev fyret kanonslag af. Rundering uden resultat. 

Indbrud i villa

Fra en villa på Deltavej i Aalborg er der tirsdag 12. juli stjålet diverse effekter: bla. kontanter, kort og pas. Huset var uaflåst. 

 

Indbrud i lejlighed 

En lejlighed på Attrupgårdvej i Vodskov havde tirsdag 12. juli indbrud. Intet om kostervalg, men der var færden i hele lejligheden, og der er sikret spor af patruljen. 

 

Indbrud i lade 

Fra en lade i Agersted er der mellem d. 8. og 12. juli stjålet 9-10 vinduer.
 

Musik til ulempe

Hen over de sidste par dage har der været flere anmeldelser om musik til ulempe forskellige steder i politikredsen. Husk at skrue ned for musikken, når der holdes sen fest. Tak for omtanken. 

 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi