Nyt fra Løgstør i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Løgstør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tredobbelt tricktyveri i Nørresundby

En medarbejder fra en bank ringede fredag ved middagstid til politiet, idet de havde fået to henvendelser fra to ældre kvinder om tricktyveri. De var begge blev telefonisk kontaktet om, at der var blevet foretaget nogle usædvanlige transaktioner på deres dankort. Derfor ville en medarbejder komme ud på deres adresse og afhente dankortene. 

Herefter var der rigtigt nok dukket en ’medarbejder’ op på kvindernes adresser, og kortene var blevet udleveret til manden. I det ene tilfælde var der efterfølgende blevet hævet et større kontaktbeløb fra en hæveautomat.

Kvinderne bor i Strubjerg og på Skansevej. 

Cirka samme tidspunkt ringede en mand også til politiet. Forinden var han blevet kontaktet af sin mor, der fortalte, at en mand havde ringet til hende. 

Manden fortalte, at han var fra banken, og at der skulle overføres 15.000 kr. til Spanien. Derfor ville der komme en medarbejder hjem til kvinden. En mand ung mand dukkede op og franarrede kort og kode fra den ældre kvinde. 

Før kortet nåede at blive spærret, var der også i dette tilfælde blevet hævet et større kontantbeløb fra en hæveautomat. 

Denne kvinde bor også på Skansevej. 

 

 

Spirituskørsel

På en rasteplads ud for Løgstør blev en mand stoppet af politiet onsdag formiddag. 

Manden virkede påvirket, hvorfor betjenten alkoholtestede ham. Testen viste, at manden var påvirket af alkohol over det tilladte. Han erkendte spirituskørsel såfremt, at blodprøven også viste, at han havde drukket.

Manden blev sigtet og anholdt for spirituskørsel.

 

 

Genbo ridsede bil

En borger ringede til politiet onsdag formiddag. Han havde nemlig opdaget, at hans genbo stod ude foran huset og var i gang med at udøve hærværk mod borgerens bil. 

En 18 centimeter lang ridse havde manden lavet i bilen med en ukendt genstand.

Episoden fandt sted i Aalborg SØ. 

 

 

Indbrud

En indbrudstyv kastede marksten igennem et vindue i en villa i Langholdt mellem mandag og onsdag. På den måde havde tyven mulighed for at afhaspe vinduet og kravle ind i huset. 

Tyven endevendte samtlige skabe og skuffer i alle rum, så da ejerne af huset kom hjem, fik de sig noget af en grim overraskelse. 

Ejerne vidste dog ikke, om der var blevet stjålet noget – umiddelbart manglede intet.

Da politiet ankom til huset blev der forsøgt DNA-sikring fra hasperne og flere andre genstande.

 

 

Par vækket af indbrudstyv

Vagtcentralen modtog et opkald kort efter midnat fredag, idet der var et røveri i gang i et hus på Lundtoftevej i Hjørring.

En tyv sneg sig ind i huset via en ulåst hoveddør, i mens beboerne i huset lå og sov. Beboerne vågnede og opdagede tyven. 

Der opstod hurtigt tumult derefter, og tyven skubbede en af beboerne, så han faldt og ramte et skab. Tyven flygtede med det samme, men blev kort efter anholdt i nabolaget. 

 

 

Designermøbler stjålet under indbrud

Seks designerstole og en designelampe blev stjålet fra et sommerhus natten til fredag. 

Sommerhusets alarm gik i gang klokken 0246, og alarmselskabet kunne med det samme se en indbrudstyv på overvågningen. Da patruljen ankom til stedet, var tyven dog allerede væk igen.

Tyven kom ind ved at bryde et vindue op med et koben.

Sommerhuset er beliggende ved Thorupstrand. 

 

Følg Nordjyllands Politi på:

 

Twitter @NjylPoliti

Facebook @NjylPoliti

Instagram @Politi

 

Abonnér på nyt fra politiet

Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til en hver tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement. Abonnér her:

https://politi.dk/abonner

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi