Nyt fra Løgstør i politiets døgnrapport

Profilbillede

Løgstør er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hjørring – indbrud i solcenter

Natten til lørdag skaffede en gerningsmand sig adgang til et solcenter på Bispensgade i Hjørring via påvirkning af en automatisk lås. Efter at have forceret denne skar han hængelåse af to møntskabe med en vinkelsliber. Manden blev dog anholdt på stedet og arresteret.

 

Nørresundby – tricktyveri

I Nygade fik en ældre medborger fredag aften frastjålet kontanter samt hævekort ved et tricktyveri. Gerningskvinden havde skaffet sig adgang til lejligheden ved at ringe på hos offeret, der åbnede døren. Efterfølgende havde gerningskvinden skabt forvirring ved at være stærkt gestikulerende. Hun havde desuden medbragt en nøddemix, som hun udtalte, at hun havde taget med til offeret.  
Dernæst havde gerningskvinden spurgt, om offeret kunne veksle et par tusinde kroner, hvilket offeret havde svaret ja til. I denne forbindelse stjal gerningskvinden kontanter, som forurettede havde i løsøre i en taske i sit soveværelse.

 

Løgstør – indbrud i villa

Mellem lørdag den 21. og lørdag den 28. maj har der været indbrud i en villa på Rugmarken i Løgstør. Her er en rude i soveværelset blevet knust med en ukendt genstand, hvorefter låsevrideren på indvendig side er blevet manipuleret. 
Huset var blevet gennemrodet for værdier, og den ukendte gerningsperson var kommet afsted med en bærbar pc, 50 euro i kontanter samt en ældre mobiltelefon.

Se politiets tips til, hvordan du kan forebygge indbrud i dit hjem.

 

Ranum – ældre gummiged stjålet

På en erhvervsejendom på Idrætsvej i Ranum er der, på et tidspunkt mellem fredag midnat og lørdag middag, blevet stjålet en ældre gummiged fra 1992. Den er gul/orange, har et hvidt førerhus og påmonterede gafler. Har man set køretøjet i nærheden af Ranum, kan man henvende sig til Nordjyllands Politi på telefon 114.

Rold – Overtrædelse af lov om euforiserende stoffer

Søndag aften spottede politiet en bil med påsatte nummerplader på Thoruphedevej ved Rold og undersøgte sagen nærmere. Her kunne man anholde den 21-årige mand, som førte personbilen, idet han var påvirket af euforiserende stoffer. Narkometertesten gav positivt udslag på amfetamin.
 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi