Projekt ønsketræ

Profilbillede

At få gaver er ikke alle børn forund, noget du kan være med til at ændre. Vesthimmerlands ungdomsskole har for 3. år lavet projekt ønsketræ. Juletræet vil som de andre år være fuld af julegaveønsker fra børn, der ikke alle har det lige lidt. Du kan være med til at gøre en forskel for disse børn.

Tirsdag den 9. november var storgruppen fra Mejsevejens børnehave på besøg i Hotspot. De lavede julepynt og pyntede ønsketræet, der nu står i HotSpot. Der blev klippet og klistret, mens julemusikken kørte i baggrunden. Da træet var pyntet, blev der også danset om det, inden de sluttede af med æbleskiver og kakao. Juletræet er nu klart til at modtage ønskehjerter.

Behovet er stigende. I 2019 var der på juletræet 75 hjerter med ønsker og i 2020 var tallet 124. Der forventes et endnu højere tal i år. Nogle af de ønsker var sidste år var en lyskæde og en forlængerledning. En pige ønskede sig et par gymnastiksko og en madkasse.

Praktisk information

Giver:

  • Hent ønskehjertet i HotSpot og aflever gaven fra d. 15. november til 15. december. Mandag og onsdag fra fra kl. 15-21. Tirsdag og torsdag fra kl. 09-12 i HOTSPOT Jyllandsgade 37, 9600 Aars.
  • Gaven må max. have en værdi på 200 kr.

Modtager:

  • Børn i alderen 0-18 år kan hente et ønskehjerte (og ansøgningsskema) på den institution eller skole, hvor de går og derefter hænge det på træet i HotSpot.
  • Hent gaven d. 16. december til d. 21. december i samme tidsrum.
  • D. 21. december kl. 15:30-17:30 er der mulighed for, at møde julemanden og hans hjælpere, som står klar til at udlevere pakkerne.

Ansøgningsskema kan hentes på din skole eller institution.

Kilde: Redaktionen