RØDE KORS PLEJEHJEM: Social og Sundhedsassistent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Røde Kors Hjemmet søger pr. 1. november 2023 eller snarest muligt enSocial og sundhedsassistent til en 30-32 timers stilling i dag- og aftenvagter med 5 weekendvagter i løbet af 12 uger.

Vi er et hus med 37 boliger og en gæstestue. Alle lejligheder ligger i stueplan og har adgang til terrasser. De fysiske rammer er lyse og venlige, og det er menneskerne i huset også. Vi ser det enkelte menneske som unikt og imødekommer det med respekt og værdighed i alle livets faser.

Vores vision er at skabe et godt hjem for beboere og pårørende, samt en god arbejdsplads for medarbejderne. De Frivillige er altid velkomne og yder en kæmpe indsats.

Vi har stor fokus på kerneopgaven, patientsikkerheden og kvaliteten er i højsæde. Der sker løbende udvikling indenfor dokumentation, medicinhåndtering, rehabilitering/aktivitet og det sundhedsfaglige. Vi arbejder i to teams med 19 beboere i hver team.

Røde Kors Hjemmet har eget produktionskøkken og tilbereder maden til hele døgnet, ugen og året og årets gang afspejles i menuplanen.

Kollegaerne er ernæringsassistenter, service assistenter, social og sundhedshjælpere, social og sundhedsassister, sygeplejersker, administrativ medarbejder og teknisk servicemedarbejder.

Røde Kors Hjemmet har driftsoverenskomst med Vesthimmerlands Kommune, og det er borger herfra som bliver visiteret til hjemmet.

Vi bor naturskønt med fjordudsigt og i nærhed af skoven.

Har du lyst til at blive en del af dette spændende hus, er du velkommen at sende en ansøgning eller vil du høre mere om stedet, kan du kontakte Forstander Jette Vendelbo Tlf. 98671433 eller Jonna Rytger tlf. 98671433

Ansøgning sendes til info@rkhl.dk senest den torsdag den 19. september og evt. samtale kan forventes den 25. sept.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RØDE KORS PLEJEHJEM, Bøgevej, 9670 Løgstør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: info@rkhl.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5902366

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet