Rottebekæmpelse i Vesthimmerland

Profilbillede
Astrid Bruun

Vesthimmerlands Kommune rottebekæmpere vil i de næste par måneder udfører de årlige og lovpligtige tilsyn i kommunen.

Det vil være relevante ejendomme i båd land og byzoner, der vil få besøg af kommunens rottebekæmpere, og der vil blive sat ind hvor de finder rotter. Der vil også ske kommunalt tilsyn på de ejendomme med sikringsordninger.

Ejendommene vil blive gennemgået enten sammen med ejer, lejer eller en valgt repræsentant. Også her vil der blive igangsat bekæmpelse, hvis der findes spor af rotter.

Hvis du ikke er hjemme?

Skulle du ikke være hjemme når rottebekæmperen kommer forbi, vil tilgængelige udendørsarealer blive undersøgt for rottespor og rottebekæmperen vil i stedet lægge en seddel i din postkasse om at de har været forbi og om de har fundet spor af rotter.

På nær af de årlige syn sker rottebekæmpelse kun efter anmeldelser af rotter til kommunen. Det er din pligt som borger at melde enhver mistanke om rotter. Det er gratis at anmelde da det betales via ejendomsskatten. Det er vigtigt at melde det så hurtigt som muligt, da få rotter kan blive til flere hundrede på ganske kort tid.

Vesthimmerland Kommune gør opmærksom på at rottebekæmpelse skal udføres af autoriseret personer og der ikke må udleveres rottegift til borgere.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler