Tirsdag er aktiv tirsdag for mænd mellem 60 og 75 år

Profilbillede
Marie Munk

Er du bosiddende i Vesthimmerland og er du mand imellem 60 og 75 år og trænger du til at få rørt krop og sind i et fællesskab med ligesindede? Så er ”Aktiv tirsdag” noget for dig. 

Det er det landsdækkende DGI-fokusområde ”Hold hjernen frisk” der er initiativtager til ”Aktiv tirsdag”. Målet med initiativet er at holde hjernen frisk så længe som muligt gennem fysisk aktivitet, mental stimulering og godt socialt samvær.

Aktiviteterne foregår tirsdage mellem kl. 9.30 og 12.00 med start på Aars Bibliotek, og det er gratis at deltage. Første gang er 26. oktober, hvor den står på Qi Gong og et kig bag kulisserne på biblioteket.

Det praktiske

Du melder dig til alle otte mødegange, og der er plads til maksimum 18 deltagere efter først til mølle-princippet. Der vil være mulighed for at komme på venteliste.

Aktiviteterne finder sted med start på Aars Bibliotek hver tirsdag fra kl. 09.30-12.00 – første gang tirsdag den 26. oktober 2021. Alle 8 gange, hvor gruppen mødes, vil programmet blandt andet byde på en kulturel del, samt en bevægelsesaktivitet. Ud over det alsidige program vægtes det sociale højt, så der er plads til både pause og hyggesnak.

Du kan læse mere om programmet og melde dig til her

Kilde: Redaktionen
Flere artikler