Ugens bolig i Løgstør

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Gattensmindevej 3, 9670 Løgstør

Charmerende hus med masser af plads
Ugens bolig er en charmerende murstensvilla i to etager med plads til hele familien. Villaen er fra 1933 og ombygget i 2003, men med respekt for det originale hus. 

Huset byder på hele fem værelser, tre badeværelser, en stor stue og et endnu større køkken-alrum – her er der selvsagt plads til den store familie eller til de pladskrævende hobbyer.

I køkkenet er der hyggelig stemning med brændeovn og synlige bjælker i loftet, og der er direkte udgang til husets terrasser, både en overdækket samt åben afdeling.

I alt har huset 194 boligkvadratmeter, og det betyder, at der også er blevet plads til luksus, eksempelvis i forældrebadeværelset, hvor der er dobbelt håndvask og spabad.

Tæt på det hele
Huset omkranses af de to terrasser samt en stor have, der er nem at passe. Og hvis man har brug for mere plads, er der kun en kilometer til vandet og havnen. 

Endnu tættere lægger byens skole, som man kan komme til via stisystemer, og der er heller ikke langt til hverken daginstitutioner og indkøb.

Løgstør er kendt for at være en by, hvor gastronomi, kunst, kultur, musik og historie går op i en højere enhed, og med husets centrale placering behøver man ikke at gå glip af noget som helst.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Løgstør