Ugens bolig i Løgstør

Profilbillede
dato

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Fischersgade 46, 9670 Løgstør

Familievilla med masser af sjæl
Ugens Bolig er fra 1921 og dermed en af de ældste nuværende villaer i Løgstør. Men det er kun den historiske del, der tager sig gammel ud – resten af boligen er nemlig nænsomt renoveret. Det betyder, at boligen fremstår moderne, men med den husets kant og karakter er bevaret, og mange af de originale eller ældre detaljer er stadig synlige. 

Boligen er på 164 boligkvadratmeter i to plan, hvor stueetagen byder på et stort åbent køkken-alrum samt en stor dobbelt stue, hvoraf den ene har karnap. Stueetagen har derudover entre, bryggers, lille stue/kontor og bad. På førstesalen er der tre lyse værelser og et badeværelse.

I gåafstand til alt
Den sjælfulde villa er oplagt til familien, der gerne vil bo midt i byen, hvor alt hvad man har brug for ligger i gåafstand, uanset om det handler om dagligvareindkøb, skole, restauranter eller havnen. 

Samtidig byder husets have og terrasse også på en lille fredfyldt oase – haven er hyggelig og overskuelig med en enkel græsplæne og mange dekorative planter, blomster, træer og buske, og de to vestvendte terrasser inviterer til mange hyggestunder i aftensolen.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Løgstør