Ugens bolig i Løgstør

Profilbillede

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED EJENDOMSMÆGLERFIRMAET JOHN FRANDSEN

Sønderport 127, Ravnstrup, 9670 Løgstør

Velkommen til Sønderport 127, kun 100 meter fra byskiltet til Løgstør
Plads, plads og atter plads. Står masser af kvadratmeter, mange værelser og mulighedsrige hobbyrum øverst på jeres ønskeliste, når det gælder et kommende hjem, så er I kommet til den helt rette bolig!  

Unikt for hele ejendommen er den gode kvalitet, samt hvordan alting spiller perfekt sammen. Eksempelvis er garageanlæg og de disponible rum integreret med boligen, så du hurtigt og nemt kan begive dig fra den ene afdeling til den anden uden at skulle trække i sko og overtøj først. Her kan I bare parkere bilen og smutte ind i varmen med alle indkøbsposerne, eller I kan veksle mellem den langtidssimrende gryderet i køkkenet og det kreative projekt ude i værkstedet, uden det er besværligt!

Selve boligen er som sagt en imponerende størrelse, som ovenikøbet fremtræder præsentabel og indflytningsklar. Ejendommen gennemgik en større ombygning i 2007, og er siden blevet opdateret løbende, således boligen stadig skinner igennem anno 2021. Boligen er indrettet i en lys, hyggelig og enkel stil med flotte træ- og flisegulve samt loft til kip på 1. salen, som lige giver den sidste "wauweffekt".

Haven er omgivet af fredskov og indeholder blandt andet sandkasse, nedgravet trampolin, bålplads og legehus. I haveanlægget findes der endvidere en stor køkkenhave, som er indhegnet af hensyn til det råvildt, der naturligt bevæger sig hen over grunden.

Al denne plads og idyl venter jer med fjord og golfbane lige i nabolaget, 800 meter til skole og idrætsfaciliteter, samt 1,5 kilometer ind til hjertet af hyggelige Løgstør by, hvor I finder fantastiske muligheder for indkøb og shopping samt den charmerende atmosfære ved vandet!

Vi ser frem til at introducere jer til en pæn og velholdt ejendom – kontakt os allerede i dag for en fremvisning.

Se flere billeder af boligen her

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: John Frandsen Løgstør