Bæredygtighedsekspert til tværfagligt samarbejde og strategisk udvikling hos HMC

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en skarp kandidat, der skal hjælpe med at udvikle vores arbejde med bæredygtighed. Derfor skal du være drevet af både bæredygtighedens filantropi, data og kunne udarbejde en eksekverbar strategi.

Jobbet
Du bliver en del af HMCs bæredygtighedsgruppe, der er nedsat på tværs af organisationen og får et tæt samarbejde med denne og deres fagligheder, som spænder fra ledelse, arbejdsmiljø, HR, kommunikation og økonomi.

Det bliver din opgave at samle organisationen på tværs af afdelinger i bæredygtighedens navn, så vi får igangsat og repræsenteret tiltag på hele ESG området. Derfor bliver en af dine første opgaver at udarbejde bæredygtighedsstrategien, som skal flette tråde med HMCs øvrige strategiarbejde. Dertil skal du med en pragmatisk tilgang være med til at fremme bæredygtig adfærd med afsæt i strategien og dens udvalgte indsatsområder, som vi allerede har defineret nogle af.

Du får dermed en unik mulighed for at arbejde med en bred vifte af bæredygtighedsopgaver

En stor del af din dagligdag bliver i samarbejde med dine kollegaer at omsætte komplekse lovkrav til løsninger, som skaber værdi for vores medarbejdere og kunder. Det kræver, at du kan indsamle og analysere data, samt kan håndtere de mange usikkerheder, som kendetegner bæredygtighedsområdet i form af ny lovgivning, ufuldstændige data og løbende metodeudvikling. Dertil bliver det din opgave at udarbejde de kravmæssige ESG rapporteringer.

Du får mulighed for at formidle din viden om bæredygtighed til både kollegaer og beslutningstagere, så de forstår, hvordan bæredygtighedsdagsordenen påvirker forretningen, og så vi sammen kan sikre ejerskab og følgeskab.


Nogle af dine vigtigste opgaver bliver at:
Udarbejde bæredygtighedsstrategi.
Være tovholder på bæredygtighedstiltag.
Ansvarlig for udarbejdelse af ESG rapporter i henhold til gældende lovgivning.
Udarbejde beslutningsoplæg og præsentationer til vores bæredygtighedsgruppe og organisationens bestyrelse.
Bidrage til at udvikle datagrundlaget for retvisende bæredygtighedsrapportering til internt og eksternt brug.
Bidrage til at implementere og efterleve gældende og kommende bæredygtighedslovgivning (SFDR, CSRD, CSDDD mv.) på en ressourceeffektiv og værdiskabende måde.
Tværfagligt samarbejde, hvor ESG motiverer til ny adfærd.
 

Dine kvalifikationer
Du har en relevant kandidatuddannelse inden for økonomi, regnskab, finansiering, jura eller samfundsvidenskab. Du er nyuddannet med gode resultater eller har 1-2 års relevant erhvervserfaring fra for eksempel byggebranchen, entreprenørbranchen eller rådgiverbranchen.
Du har kendskab til eller interesse for bæredygtighed, og ønsker at specialisere dig på området. Du har flair for at indsamle, kvalitetssikre og formidle data, og har kendskab til organisatorisk strategiarbejde


Som person
Du er selvkørende og ansvarsbevidst. Du arbejder struktureret og er analytisk orienteret med øje for detaljen. Du er god til at samarbejde og kan begå dig i alle afdelinger, og det falder dig naturligt at omsætte din viden og give stafetten videre til HR, kommunikation, ledelse og helt ud i skurvognene.


Det bliver du en del af
I HMC møder du en projektdrevet kultur og en flad organisering, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor tempoet til tider kan være højt. Med vores afdelinger i Thisted, Glostrup og Løgstør er vi forankret i hele Danmark med vores projekter i byggeri- og anlæg.

Du bliver en del af en organisation i positiv udvikling, hvor bæredygtighed er et prioriteret indsatsområde og et strategisk parameter, der taler lige meget indad og udad. Din indsats vil derfor være synlig.
Du bliver en del af bæredygtighedsgruppen og får en særlig rolle i at samle på tværs.


Vi tilbyder dig
Løn efter kvalifikationer og pension.
Mulighed for hjemmearbejde og arbejdsstationer fordelt på alle tre afdelinger.
Engagerede kolleger med et højt fagligt niveau.
Frihed under ansvar.
Tværfagligt samarbejde med sparring og can do tilgang til opgaveløsningen.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Sådan ansøger du

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt, og vi har samtaler løbende.
Ansøgning og CV sendes til mr@hmc-as.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

HMC Byg og Anlæg A/S, Himmerlandsvej 16, 9670 Løgstør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062485

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet