Første kamp for Aggersund IF

Profilbillede
dato


Aggersund IF

Aggersund IF har gennem næsten to år ikke kunnet tilbyde serie fodbold som en af aktiviteterne. Mange af spillerne kom fra oplandet og opbakningen til projektet svandt langsomt ind og tilgangen af yngre spillere udeblev. Men nu lysner det igen hvis man er AIF tilhænger og gerne vil se fodbold på Aggersund stadion.

Efter et stort stykke arbejde af Jonas Røge og Jesper Frimer samt en masse positive tilkendegivelser fra tidligere medlemmer af AIF håber vi nu at kunne genstarte holdet. Vi har oplevet en stor tilslutning og opbakning og nu skal det så følges op når turneringen rent faktisk starter. Vi håber at dem der aktivt har tilvalgt AIF også vil bakke op om projektet sådan at fodbolden prioriteres ind og man lige er villig til at udskyde andre ting måske to til tre timer når holdet skal stilles.

Med det nye projekt håber vi at kunne skabe en kultur omkring holdet hvor man har lyst til at bidrage og hvor det at dyrke holdsport og være en del af et fællesskab kan sikre at vi er i stand til at bibeholde holdet. Det vi ønsker er at skabe et breddehold med plads til alle spillere uanset niveau. Projektet bygger på fællesskab og lysten til at være sammen om at spille fodbold.

Det budskab og den kultur håber vi at kunne udføre med succes. Vi håber at spillerne vil tage godt imod projektet og vil være med til at bære det ud sådan at konceptet bliver bæredygtigt og kan leve videre. Det store arbejde og træk det starter nu og her er alle spillere omkring projektet en meget vigtig del – nu skal vi bevise at vi kan skabe et fundament og at vi selvom vi alle skal køre til bold i Aggersund kan bære igennem på fællesskab og en masse hygge med fodbolden i centrum.

Men vi omkring klubben er meget positive og glæder os til igen at kunne byde modstandere, tilskuere og AIF spillere velkommen på Aggersund stadion.

Første kamp for holdet spilles på lørdag i Ranum.

Kilde: Aggersund IF