Hele Danmarks Familieklub starter op igen

Profilbillede
Marie Munk

I de sidste tre år har Hele Danmarks Familieklub haft et samarbejde med FDF Løgstør om en familieklub i Skansen Løgstør. Det har været et samarbejde til stor fornøjelse for både de deltagende familier og kredsen. Den fornøjelse satte Corona desværre et midlertidigt stop for. Men nu starter Familieklubben op igen onsdag i uge 36. Der mødes hver anden onsdag og i alt 12 gange i løbet af en sæson.

Der vil blive serveret mad, som er gratis, ligesom at hele arrangementet er gratis. Der bliver lavet mad over bål, når vejret tillader det, og der mødes til leg, hygge og fælles oplevelser. 

Ved siden af fællesspisningen og hyggen tilbyder familieklubben også muligheden for at snakke med advokater, psykologer mm. Det er et tilbud som familierne kan benytte alt efter behov.

Hvem kan deltage?

Som udgangspunkt kan alle deltage, men der lægges vægt på at føre forskellige typer familier sammen, så der kan dannes relationer på tværs, så det er muligt at trække på andres erfaring. Er du tilflytter til kommunen og gerne vil udvide dit netværk, en familie der har lyst til at hygge eller har i bare lyst til at deltage, er i velkomne.

Familieklubben får blandt andet støtte af Mærsk Fonden og drives af frivillige. Der mangler flere sponsorer og frivillige. 

Kilde: Redaktionen