Hos Tinne er tid, tryghed og grundighed kerneværdier

Profilbillede
dato

Tinne Andersen har mere end 25 års erfaring i at arbejde med mennesker og har siden 2017 haft egen klinik på hjemmeadressen i Næsborg.

"Jeg har altid haft en følelse af behov og lyst til at hjælpe andre mennesker - og jeg føler at have et naturligt overskud til det. Det er ikke fordi jeg selv har haft alvorlige sygdomme, at jeg føler behovet. Jeg er nok bare af natur en venlig person med ro i sindet, empatisk og positiv"

"Én af mine personlige værdier er, at kunne møde mennesker, hvor de er. Møde dem i øjenhøjde, være nærværende - og tage dét som mine kunder kommer til mig med, alvorligt. Jeg laver altid en individuel behandlingsplan tilpasset kundens konkrete behov"


Tinne Andersen, der blev uddannet socialpædagog i 1993 og som siden 1997 har været familiebehandler, fortæller: - Jeg har gennem mit arbejdsliv opnået stor erfaring i at samtale og danne relationer — blandt andet i arbejdet med børn med ADHD/ADD.

Efter at have gået til yoga på aftenskole, samt forskellige kurser og workshops, besluttede Tinne sig at tage en uddannelse som yogalærer.


"I 1997 begyndte jeg på uddannelsen som yogalærer i Dansk Yoga — og i maj 1999 blev jeg færdiguddannet. Derefter begyndte jeg at undervise på aftenskoler. Det er jeg sidenhen fortsat med, men jeg har også undervist i yoga privat, ved firmaer, private arrangementer, skoleklasser samt undervist gæster på et feriecenter i 5 år"

I 2018 blev Tinne Andersen RAB-godkendt Zoneterapeut (Registreret Alternativ Behandler) og fortæller: "Zoneterapien er en anerkendt behandlingsform, som har en gavnlig effekt på mange forskellige lidelser og akutte opståede skader. Terapien benytter sig af meridianer, som yoga også kan relatere sig til. Derfor tænker jeg også yogaøvelser til kunden ind i min behandling"

I tillæg har Tinne Andersen også en uddannelse i mentalisering. - Mentalisering er at forstå egen og andres adfærd ud fra mentale tilstande som følelser, tanker, behov, mål og grunde.

"En af mine helt væsentlige værdier er grundighed; at have tid til at nå hele vejen rundt om mine kunder, både fysisk, mentalt og psykisk. Jeg mener, at kunden altid har krav på den bedste behandling. Det er vigtigt for mig, at være opdateret med den nyeste viden inden for zoneterapien. De øvrige metoder jeg arbejder efter, sikrer, at du er i de bedste hænder"


Tinne tilbyder behandlinger i sin klinik i Næsborg, men også i Aars, Løgstør, Farsø og de omkringliggende byer. Man har derfor mulighed for at få behandlinger i sit eget hjem.

"Gennem mit arbejdsliv som pædagog og familiebehandler, har jeg opnået stor erfaring i at arbejde i kundernes private hjem. Jeg tilbyder også at komme ud til virksomheder, der måtte ønske sine medarbejdere et bedre helbred" fortæller Tinne Andersen.

"Du er altid velkommen til at kontakte mig for en aftale eller en uforpligtende snak om, hvordan jeg bedst kan hjælpe dig" slutter Tinne Andersen.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Zoneterapi // Tinne Andersen