Køreskolen Guldkortet i Løgstør overtager Køreklar i Fjerritslev og lancerer nye tilbud

dato

Køreskolen Guldkortet fra Løgstør overtager Køreklar i Fjerritslev

Vi er glade for at kunne meddele, at Køreskolen Guldkortet fra Løgstør har overtaget Køreklar i Fjerritslev. Denne overtagelse betyder, at vi kan tilbyde endnu bedre og mere omfattende køreskoleundervisning til vores elever i området.

Samarbejde med Guldkortet
Der vil blive etableret et samarbejde mellem køreskolen Guldkortet og køreskolerne Kørvest og Rings køreskole, som sammen havde Køreklar. Det gælder især for elever, der ønsker at køre fra skolerne i Thisted, men gerne vil tage teori i Fjerritslev.

Friskt team står klar
Vi er stolte af at præsentere vores dygtige og engagerede team, der vil stå klar til at undervise og støtte eleverne. Teamet består af Flemming, Jeanette, Frank og Nini, som alle er friske og dedikerede kørelærere.
De ser frem til at byde nye som gamle elever velkommen og hjælpe dem på vejen til at få kørekort.

Nye tilbud i Fjerritslev
Vi er glade for at kunne præsentere nye tilbud i Fjerritslev. Vores elever vil nu have mulighed for at tage færdselsrelateret førstehjælp hos os. Vores top motiverede og dygtige instruktører står klar til at sikre, at alle får den nødvendige viden og praktiske færdigheder til at kunne yde førstehjælp i trafikken samt ved hjertestop.
Derudover tilbyder vi også undervisning til stor trailer, B/E.

Udvikling og Vækst
Vi er meget begejstrede for overtagelsen af Køreklar. Dette skridt er en del af vores overordnede strategi for vækst og udvikling.
Samtidigt vil det fremtidige samarbejde, styrke begge parter, så vi kan tilbyde en endnu bedre og mere omfattende service til vores elever, og vi ser frem til at fortsætte med at forme fremtidens sikre bilister.

Med venlig hilsen,
Flemming Guldbæk
Køreskolen Guldkortet

Støt lokalt og giv Guldkortet ApSs Facebookside et like og følg med i, hvad der ellers sker.

Du kan også se mere om Guldkortet ApS på deres hjemmeside.

Kilde: https://www.facebook.com/435612585889784/posts/446376038146772