Kom til Jubi-land i efterårsferien med mange sjove aktiviteter

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

I børnenes efterårsferie i uge 42 byder Messecenter Vesthimmerland på et stort lege- og actionland tirsdag d. 19. oktober og onsdag d. 20. oktober kl. 10-16.

Corona har aflyst rigtig mange arrangementer det sidste halvandet år.

Det er især gået ud over mange børn, der ikke har haft mulighed for at være sammen med deres kammerater og lave en masse sjove aktiviteter.

Jubi-land har i år en masse nye aktiviteter – bl.a. et stort trampolinland, der er utroligt populær blandt de lidt større børn.

Fra forældrenes side er der efterlyst et kreativt område, og Messecenteret er rigtig glade for at Art By Me, som er en kendt kreativ cafe i Aalborg og Aarhus, har sagt ja til at ”lege med”. Så Messecenteret har indrettet et område, hvor kreativiteten kan slippes løs.

Der vil være keramik i form af både kopper, tallerkener, vaser, figurer og en masse andet. Og over 80 farver som man kan pynte sin keramik med. Har man ikke et kreativt gen i sig, så er der hjælp at hente med teknikker, som er på alle niveauer.

Ud over Art by me vil Gavlhuset fra Haverslev også deltage i det kreative hjørne, og de har sjove klippe-klistre ting med til alle aldre.

Lege- og aktionlandet er utrolig populær blandt børnene – og trækker op imod 1500 børn og deres forældre og bedsteforældre fra et stort område til Jubi-Land i Messecenter Vesthimmerland i Aars.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler