Lær at give babymassage i Byens Hus

Profilbillede
Astrid Bruun

 Har du lyst til at lære at give din baby massage er der hold i Byens Hus, Løgstør med opstart d. 7. september.

Holdene er et samarbejde imellem Tumletid med BABY og AOF Vesthimmerland og henvender sig til baby imellem 6 og 16 uger gamle. 

Hvad er babymassage?

Babymassage er blide strøg på din babys hud som er både enkle og strukturende. Din baby vil finde ro og tryghed i berøringen, som på samme tid også vækker og modner barnets sanser og motorik.

Det er en time der giver jer en dejlig hyggestund sammen, hvor der er fokus på nærhed, fælles fokus og det styrker jeres tilknytning.

Hver time i babymassage har sin egen fokus så i lærer at massere alle steder på kroppen. En time vil fokusere på mave, ben eller ryg og baller. Som en ekstra bonus vil Maja Svaneklink Andersen, ejer af Tumletid med BABY også fortælle om jeres babys forskellige motoriske stadier, lave små sanse- og motoriklege og vil give fif til f.eks. skæve baghoveder, kvalitetsfuld mave og hvilke udfordringer det giver.

Det praktiske

Der vil være to hold, som begge ligger tirsdag formiddag.

Hold 1: Tirsdage kl.12:00-12:45. 6 undervisnings gange á 45 minutter.

Hold 2: Tirsdage kl.13:15-14:00. 6 undervisnings gange á 45 minutter.

Prisen for 6 undervisnings gange er 425 kr.

Undervisnings sted: Byens hus, adresse Østergade 5,3. sal, 9670 Løgstør

Underviser: Maja Svaneklink Andersen. Indehaver af Tumletid med BABY. Pædagog med kursus i de præmature, babytummelinstruktør samt baby- og gravidmassør.

Tilmelding: tumletidmedbaby@gmail.com

Kilde: Redaktionen
Flere artikler