Ole Gas koncert

Profilbillede

Kom til koncert med Kim Larsen aka Ole Gas 
Først tror du det er Kim Larsen - Så tror du det er løgn !

Med over 300 jobs de sidste par år, siger jo alt. Spillemanden og entertaineren Ole Gas er på banen.  Et forrygende show med fuld fart på og en fyldt kalender, er Ole Gas på tur i det Danske land. 

Det er sjældent set et show af så stor format med kun en mand på scenen, alle er med også dem på bagerste række, og alt går op i en højere enhed, når det ene hit efter det andet fra Hr. Larsens store sangkatalog blive serveret, og alle med både hjerte og sjæl. Mange mener ligheden er stor, både for øjne og øre og folk kommer ind fra gaden og tror Kim Larsen står på scenen. 

Ole Gas startede sit one-mand show i efteråret 2006 og fik hurtigt meget travlt. Efterspørgslen var fra start enorm og er det stadig. Han har en fortid bl.a. som frontfigur i Gasolin’-bandet Gas4You. 

Ole Gas kan i 2009 også opleves med band - OleGas-Band

Ole Gas kan opleves til alle typer arrangementer over hele landet, små som store, hver gang med samme store kærlighed og begejstring for musikken – en stor oplevelse for publikum. 

Intet er overladt til tilfældighederne, når Ole Gas går på scenen, man kan ikke andet, end danse og synge sig hæs. Et forrygende show med en ægte spillemand og hans guitar

Se mere på hjemmesiden her

Dato: Lørdag den 12. september 2020 
Tidspunkt: Kl. 21.30
Adresse: Løgstør Parkhotel, Toftebjerg Alle 6, 9670 Løgstør

Kilde: Løgstør Parkhotel