Oplev Anders og Bent Bro: En aften med musik og fortællinger

dato

Fredag den 20. september 2024 kan du opleve en unik musikalsk aften i Kultur- og Idrætscenter Lanternen i Løgstør. Anders og Bent Bro, en dynamisk duo bestående af far og søn, vil tage publikum med på en rejse gennem sang og fortællinger fra det vestjyske område.

Musikalsk talent og fiskerhistorier
Anders og Bent Bro, også kendt som Tørfisk'en og undermåleren, er klar til at underholde med deres musikalske evner og spændende historier. Anders, der mestrer flere instrumenter, er uden tvivl det største musiske talent af de to. Bent, der har arbejdet som konsulent i Thyborøn Havns Fiskeriforening i over 25 år, bidrager med sin guitar og sin evne til at fortælle historier.

En aften med fællessang og fortællinger
Mens Anders spiller på flere instrumenter, holder Bent sig til sin trofaste guitar, som har været hans følgesvend siden 1969. Bent står også for snakken og introduktionen til sangene, og flere vil nok mene, at hans snakketøj er bedre end hans spilletøj. Publikum kan se frem til en aften fyldt med fællessange, hvor de også bliver en aktiv del af koncerten.

Praktisk information
Dato: Fredag den 20. september 2024
Sted: Kultur- og Idrætscenter Lanternen, Lanternevej 1, 9670 Løgstør
Entré: 150-285 kr
Arrangør: Alle

Oplev en aften med musik og fortællinger fra det vestjyske område, når Anders og Bent Bro indtager scenen i Kultur- og Idrætscenter Lanternen. Det bliver en aften fyldt med musik, historier og fællessang.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut