Pædagog til Vuggestuen Kridthuset: Skab magiske øjeblikke for de mindste

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

BØRN GØR ALTID DET ALLERBEDSTE DE KAN - DEFOR SKAL VI SKABE DE RAMMER, DER GIVER DEM DE BEDSTE MULIGHEDER - det får du muligheden for at være medvirkende til i et fagligt, kærligt dedikeret TEAM

Minder fra barndommen ligger i vore sjæle. Derfor skal vi med kærlighed og omsorg tage vare på de 0-3 årige, så de kan møde verden med lyst, tillid og nysgerrighed.

Er du en uddannet pædagog, der vil gøre en forskel for vores kære midste? Brænder du for at skabe de bedste betingelser for både børn og voksne i en pædagogisk sammenhæng?

Så søger vi en pædagog med fagligt fokus og stærke samarbejdskompetencer til Vuggestuen Kridthuset, Løgstør 14 børn, 5-6 personaler - 37 timers arbejdsuge.

VI SØGER:

Vi søger en faglig, stærk, livsglad og hjertelig uddannet pædagog med et anerkendende børnesyn, som har lyst til en faglig hverdag i en vuggestue med høj kvalitet.

Vi bevæger os ubesværet rundt som personale, samarbejdende og omstillingsparate og er præcis der, hvor børnene har behov for, at vi er.

Du skal være klar til et tæt tillidsfuldt samarbejde, hvor forskellighed ses som en styrke, og hvor åben tydelig kommunikation vægtes højt.

Vi ønsker du er uddannet og pædagogisk stærk - med særlige interesser for at skabe kvalitet for 0-3 årige små guldklumper.

Vi ønsker, at du reflekterer over din egen ageren som faglig pædagog, og tør at stille undrende spørgsmål til refleksion, ligeledes skal du motiveres af at blive spurgt, undres og justere.

Et must er, at du er omstillingsparat, kreativ tænkernde, har lyst at arbejde på gulvet i børnehøjde.

Vi ønsker, at du tænker faglig kvalitet ind i hverdagen og tør at udfordre dit eget perspektiv samt justere det, efter hvad børnene kalder på i øjeblikket

Du skal til enhver tid være nysgerrig på at kikke bagom barnets handlinger og lede efter barnets perspektiv og derudfra møde barnet med omsorg og forståelse.

Har du en legende tilgang, er interesseret i udeliv og har musikalske kompetencer er det bestemt en fordel.

HVEM ER VI?

Vi er en integreret institution med vuggestue og børnehave. Vi er et samarbejdende personale, der støtter, udveksler og hjælper hinanden på tværs af de 2 afdelinger.

Vi har høj kvalitet i det pædagogiske arbejde, scorer højt i vores kvalitetsmålinger på alle parametre.

Vi vægter børnenes perspektiv, anerkendelse, medinddragelse og de fedeste læringsmiljøer ude, som inde. Vi har masser af plads...det bruger vi og nyder vi. Vi vægter at være mange ansatte - da vi mener kvalitet kalder på tid, hænder og nærvær samt øjeblikelige refleksioner og justeringer.

Vi vægter at skabe en hverdag med medinflydelse, leg og glæde glæde - ser efter helheder og sammenhænge både for personale og børn.

Det vigtigste i dette hus er at se børnene, følge deres perspektiver og initiativer, være nærværende og altid til stede med ro.

Vi arbejder med fokus på vores læreplaner, kompetencehjulet, inkluderende fællesskaber, mellemformer og ICDP.

I vuggestuen Vægter vi leg,barnets perspektiv og nærvær højt.

Børnenes trvsel, udvikling og læring er vores daglige kerneopgave, og det omdrejningspunktet. Også i vuggestuen har børnenes stemme høj værdi - med den udtryksform de nu mestrer.

Vi er ned i et udviklende forskningsprojekt - PLAYFUL LEARNING - hvor leg og æstetis kommunikation er omdrejningsunktet.

Vi går igang med Projekt Sangglad i efteråret for hele vuggestuen.

Vi implementerer ICDP - og udviklerde med en faglig ICDP-konsulent i huset

Vi arbejder målrettet med inkluderende læringsmiljøer, og har tilrette lagt en fokusret år med uddannelse og psykologisk supervision ind i feltet

VI TILBYDER

Arbejde i et team der oser af faglighed, kærlighed, lyst og energi - vi ser altid muligeder og leder efter guldklumper og stjernestunder.

Vi tilbyder et fagligt udviklende miljø.

Vi har endvidere en sundhedsordning, hvor du har mange muligheder for at booste både dit mentale og dit fysiske helbred.

Vi tilbyder dig uddannelse i ICDP

Løn- og ansættelsesvilkår

Efter overenskomst for pædagoger

Ansættelsessamtale d. 25.06 kl. 12 til 15

Vedhæft gerne uddannelsesbevis og anbefalinger

Ansøgningsfrist:

Onsdag d. 19.06.24

Tiltrædelse:

15/08.24

Arbejdssted:

Bøgevej 10

9670 Løgstør

Jobtype:

Fuldtid

Dag

Fast

Kontaktperson:

Dorthe C Ahlstrøm

29634384

dahl@vesthimmerland.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aldersint. instit. Kridthuset, Bøgevej, 9670 Løgstør

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6063998

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet