Teknisk medarbejder til testning og udvikling - Tag del i den grønne omstilling og brug din tekniske fingersnilde

Profilbillede
dato

Teknisk medarbejder til udviklingsafdelingen
Vil du være en del af den grønne omstilling og bruge din tekniske fingersnilde? Du vil få en dagligdag med opbygning af testudstyr og testning af virksomhedens produktionsanlæg og produkter. Du kan godt lide at gå i dybden med dine projekter og fortsætte, indtil det ønskede kvalitetsniveau opnås.
Du kan komme som mekaniker, smed, værktøjsmager, procesoperatør, industritekniker eller have privat erfaring med f.eks. at lave bil, båd eller motorcykel. En Ole Opfinder-type kunne også være rigtig spændende. Det vigtigste er, at du har skruet hænderne rigtigt på, og at du er en initiativrig person, der kan holde mange bolde i luften.
Du indgår i et mindre team på tre medarbejdere, men vil have samarbejde med flere afdelinger såsom produktionen, udviklingsafdelingen og laboratoriet. Virksomheden er beliggende i Løgstør, og der vil som udgangspunkt være tale om en try-and-hire stilling på tre måneder med henblik på fastansættelse.

¤arbejdsopgaver
•Køre test i produktionen og i testmiljø
• Fremstilling og tilpasning af testudstyr
• Vedligehold af testudstyr
•Mekaniske opgaver i værkstedet

¤vi forventer
•Du har en mekanisk baggrund eller forståelse
•Du er mødestabil
•Du er motiveret og omhyggelig
•Du kan arbejde selvstændigt og i teams

¤vi tilbyder
• Du får gode løn og pensionsforhold
• Overenskomstmæssige forhold
• Frihed under ansvar


¤ansøgning og spørgsmål
Randstad håndterer rekrutteringsprocesserne, og du skal derfor sende din ansøgning via linket. Alle ansøgninger vil løbende blive vurderet. Såfremt du ønsker at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Randstad, Seniorkonsulent Jesper Høgh på tlf. +45 92 92 16 38. Alle henvendelser behandles fortroligt.

¤om randstad
Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vesthimmerlands Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Vesterå, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6058680

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet