Videnskab og ølbrygning: Oplev Carlsbergs forskning på Løgstør Bibliotek

dato

Tag med på en fascinerende rejse ind i Carlsbergs forskningsverden, når lederen af Carlsberg Laboratorium, Birgitte Skadhauge, og brygmester Erik Lund deler deres indsigt i ølbrygningens videnskab og udviklingen af klimatolerante fødevarer. Foredraget finder sted den 19. november 2024 kl. 19:00 på Løgstør Bibliotek.

Carlsberg er kendt for deres øl, men deres forskningslaboratorium har også spillet en betydelig rolle i naturvidenskabelig forskning. I dette foredrag vil du få indblik i, hvordan laboratoriet har bidraget til udviklingen af gær og klimatolerante planter.

Fra gær til klimatolerante planter

Foredraget vil præsentere Carlsbergs banebrydende opdagelser, såsom rendyrkningen af gær og udviklingen af pH-skalaen. Du vil også høre om laboratoriets arbejde med nye gærtyper til produktion af alkoholfrit øl og den nyeste teknologi inden for klimatolerante fødevarer.

Smag på videnskaben

Under foredraget vil deltagerne få mulighed for at smage på fem udvalgte øltyper, der præsenteres i takt med foredragets indhold. Dette giver en unik mulighed for at opleve, hvordan videnskaben bag ingredienserne påvirker smagen af øllet.

Foredraget streames live fra Aarhus Universitet og er en del af serien "Offentlige foredrag i Naturvidenskab". Det varer en halv time længere end normalt, så der er rig mulighed for at dykke dybt ned i emnerne.

For mere information om foredraget, billeder og eventuel pladsreservation, besøg dette link. Følg også foredragenes nyhedsbrev eller sociale medier for bonusmateriale og kommende foredrag.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 19. november 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Løgstør Bibliotek, Vesthimmerlands Biblioteker, Fredensgade 7, 9670 Løgstør
Entré: 30 kr
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut